Top Guidelines Of uvex iş ayakkabısı

Wiki Article

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

BirçOkay iş kategorisi için ayrı tasarlanıp üretilen iş ayakkabılarında aranan temel özellik iş ayakkabısının o işte gerçekleşebilecek muhtemel kazalar için ayağı ve bacağı korumasıdır. Bunun yanı sıra iş ayakkabısının bu özellik dışında parmak vurması ve ayağın su toplamasını önlemesi gerektirmektedir ki uzun saatler boyunca rahatlıkla ve güvenle giyilebilsin.

1100 N batmaya dayanıklı Kevlar ara taban, delici cisimlere karşı tam koruma sağlar. Bu metallic içermeyen taban, dayanıklılığını Kevlar teknolojisinden alır ve hem güvenlik hem de hafifliği bir arada sunar.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 2'ci Ayakkabıda Ekstra 300 Tl indirim 1 Adet

Patlayıcı madde fabrikalarında benzin veya diğer kolay tutuşabilecek hidrokarbonlar taşıyan tankların temizlenmesinde çalışanlar, kıvılcım çıkarmayan ve aynı zamanda steel çivisi olmayan ayakkabıları kullanmalıdırlar.

1985 yılında ABD’de kurulan ünlü ayakkabı markası Tommy Hilfiger, kurucusunun advertını almıştır. 1993 yılında ilk mağazasını açan ve günümüzde en iyi ayakkabı markaları arasında gösterilen markanın yıllık ortalama 10 milyar dolarlık bir cirosu bulunmaktadır.

"O" standartları, ayakkabi ingilizce iş ayakkabıları için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN ISO 20347 conventionalı altında sınıflandırılır.

Mekap iş ayakkabıları, aynı zamanda ergonomik tasarımlara ve ayak sağlığına önem veren modellerle de karşımıza çıkar.

Ayakkabıların iç kısmı genellikle yumuşak ve nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır, böylece ayaklar terlemez ve rahat eder. Ayrıca, ergonomik tasarımları sayesinde ayakların doğal hareketlerini desteklerler.

iş ayakkabısı çelik burun Mekap iş ayakkabısı modellerinin arasında en sık tercih edilenlerden biri de çelik burunlu olanlardır. Çelik burunlu iş ayakkabıları, güvenlik amaçlı olarak tasarlanmıştır ve ayakları darbe, sıkışma ve kesilme gibi risklere karşı korur. Çelik burunlu iş ayakkabılarının bir diğer avantajı ise dayanıklılığıdır.

Bu ayakkabılar genellikle dışarda ve delinmez malzemelerden üretilir. Ayrıca yanmaz malzemelerden yapılmış olup, ayakları aşırı sıcaklıklara karşı korur. Ayakkabıdaki metallic aksam ise elektrik akımını iletmeme özelliğine sahiptir.

İş Ayakkabısı modelleri ve daha fazlasını vade farksız taksit fileırsatıyla satın al. İndirimli fiyatlar ve hızlı kargo seçeneğiyle İş Ayakkabısı kapında!

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

ayakkabi sİtelerİ Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Report this wiki page